La Conselleria estudia la privatització de l’etapa elemental dels conservatoris de música

STEPV adverteix a Conselleria que no tolerarà aquesta mesura i que convocarà les accions i mobilitzacions necessàries per aturar-la si es confirma.


STEPV ha rebut darrerament des de diferents conservatoris elementals i professionals de música la inquietud davant la possible eliminació del grau elemental per part de la Conselleria d’Educació per a ser transvasat a les escoles de música.

El Sindicat donarà suport a qualsevol mesura sorgida dels claustres i convocarà també accions i mobilitzacions per frenar-la.

Segons ha pogut saber el Sindicat, la Conselleria està fent un estudi del mapa escolar dels conservatoris i està recopilant dades per tal de fer la proposta definitiva. Sobre aquest tema, la Directora General de FP i Ensenyaments de Règim Especial (DGFPERE), Marina Sánchez, va informar recentment a representants del Sindicat en una reunió fa pocs dies.

Però en cap cas es va informar sobre la possibilitat que les escoles de música assumiren l’alumnat dels graus elementals dels conservatoris públics, fet que suposaria la privatització d’aquesta etapa educativa.

Les direccions d’aquests centres estan convocant claustres per a informar el professorat sobre aquesta qüestió i estudiar les mesures a dur a terme si es confirma. El Sindicat donarà suport a qualsevol mesura sorgida dels claustres i convocarà també accions i mobilitzacions per frenar-la.

STEPV adverteix a la Conselleria d’Educació que no tolerarà la privatització d’aquesta etapa educativa i exigeix a la DGFPERE que no contemple aquesta possibilitat i negocie el mapa escolar i qualsevol mesura que pretenga dur a terme i que afecte les condicions laborals del professorat.

Fuente: STEPV

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *